Bästa programvaran för 2019

Det är rena rama djungeln av olika mjukvaruprogram som hela tiden lanseras på marknaden och det vara svårt att veta vilka som är bäst. Visserligen finns det program som exempelvis BitDefender, WPS Office Free eller Antivirus Free Edition, men det finns så många andra bra program som du bör ta dig en titt på. Därför kan det vara bra att du tar del av goda råd och tips som kommer från experter inom IT, för de om någon borde ha koll som är det bästa mjukvaruprogrammet eller inte.

Gratis mjukvaruprogram som är grymma

Är du novis och precis skaffat dig en dator kan det vara svårt att välja mjukvaruprogram, bör du veta att det finns ett flertal program som är gratis. För det behöver inte kosta skjortan för dig att få de bästa mjukvaruprogrammen på din dator. I och med programmen så är du väl rustad för att börjar utforska och börja arbeta med din dator på ett enkelt och smidigt sätt. Här kommer det några förslag på några av de bästa mjukvaruprogrammen som du kan ha nytta under 2019!

Topplistan på de bästa mjukvaruprogrammen under 2019

Bästa programvaran för 2019Något av det första som du behöver skaffa dig är en pålitlig webbläsare och på topplistan av mjukvaruprogrammen under 2019 bland dessa är till exempel Opera, Mozilla Firefox och Google Chrome. Ninite är ett perfekt program för dig med en ny dator och ser till att du kan ladda ner alla gratisprogram du behöver i ett endaste svep. Det finns mycket skräp som dyker upp när det är dags att lägga in program och liknande i datorn, då är Unchecky bra att ha då det ser till att avmarkera per automatik alla kryssrutor.

Givetvis vill du säkert ha ett utmärkt säkerhetsprogram, visserligen följer det oftast med ett sådant program när du köper en dator. För att vara på den säkra sidan skadar det inte att höja säkerheten ytterligare med MalwareBytes AntiMalware Free-säkerhetsprogram. Det programmet är inriktat på att hitta skadeprogram för att sedan eliminera dem. Gillar du inte att få en massa cookies så är mjukvaruprogrammet CCleaner som lanserats av Piriform då programmet kan du rensa bort cookies som är oönskade. Samt radera webbläsarhistoriken, ta bort de filer som är onödiga och hålla ordning och reda på ditt Windows-register.