De bästa bärbara datorer att köpa i 2019

På dagens arbetsplatser räcker det sällan att ha en kraftfull stationär dator. För att maximera produktiviteten på jobbet är det nästan essentiellt att även ha en bra laptop. De allra viktigaste egenskaperna anses av många vara är att datorn ska vara lätt att bära med sig, vilket bland annat underlättar jobb på distans. Batteritiden ska vara god och priset bör såklart vara överkomligt. I denna artikel listar vi några av marknadens bästa laptops för jobb år 2019. Kanske kan vi hjälpa dig att hitta en ny favorit?

Bästa laptoparna 2019

En av favoriterna 2019 är Lenovo ThinkPad X1 Carbon, en ultratunn och lätt laptop som har en batteritid på 15,5 timmar. Är det händelsevis så att batteriet tar slut kan du vara tillbaka på banan på nolltid eftersom laddningstiden för upp till 80 procents kapacitet bara är en ynka timme. Den senaste Lenovo är i mångt och mycket den perfekta bärbara arbetsstationen, men det ska inte stickas under stol med att den är förhållandevis dyr. Om prislappen inte riktigt passar dig kanske något av de följande alternativen nedan är mer i din smak.

Konkurrenter

De bästa bärbara datorer att köpa i 2019En värdig utmanare till Lenovo är Dells senaste bärbara arbetshäst XPS 13. Med en enastående batteritid på 22 timmar, möjligheten att uppgradera till 16 GB RAM-minne och en 4K display är det ett alternativ som inte alls bör föraktas. Faktum är att den har vunnit flera priser för sin förträfflighet. Värt att notera är att Dell marknadsför den som en dator för hemmakontoret, vilket i praktiken kanske endast påverkat priset i fördelaktig riktning. Det är en kraftfull laptop med en ganska betydligt mycket mindre prislapp än Lenovo eller till exempel Apple Macbook Pro.

Ingen lista över laptopar är komplett utan omnämnande at Apple Macbook Pro 13″. Trots att det är ett av de dyraste alternativen på marknaden fortsätter Macbook Pro att vara en favorit bland arbetsdatorerna. Snabbheten är vad som lockar många och i denna senaste version är prestandan bättre än någonsin. Apple har tagit till sig av kritiken från tidigare generationer och det går numera att konfigurera den med den senaste Intel Core-processorn och alla uttag är inte Thunderbolt 3. Av den anledningen klassas den utan tvekan som en av de bästa bärbara datorerna 2019.